LUU:n kovat urheilijat peräti seitsemään mestaruuteen ja 14 mitaliin pm-junnuhalleissa!

11.2.2018

LUU:n ennätyssuuri joukkue ylsi huippusuoritukseen lauantaina 10.2 käydyissä pm-junnuhalleissa. Kilpailut alkoivat erinomaisesti kun ensimmäinen laji 8x200metrin viestijuoksu päättyi LUU:n voittoon. Joukkue muodostui niin että jokaisesta ikäluokasta oli tyttö sekä poika. LUU:n voittoisan joukkueen muodostivat Meea Kettunen, Jooa Härmä, Jonna Jäkkö, Jesse Kettunen, Vilma Meriläinen, Eetu Rantala, Ninni Gröhn sekä Andreas Kärkkäinen. LUU:n toinen joukkue kärsi lukuisista poissaoloista ja juoksemaan joutuneet reilusti muita nuoremmat urheilijat suoriutuivat erittäin hienosti viestistä!

Henkilökohtaiset voitot saavuttivat: Jesse Kettunen P11 60m, Meea Kettunen T9 kuulantyöntö, Ninni Gröhn T15 60m, Eetu Rantala P13 60m, Jonna Jäkkö T11 1000m ja Oiva Ylä-Jarkko P15 800m.

Hopealle ylsivät T11 sarjan korkeushypyssä hurjasti peräti 12cm ennätystään parannellut Karoliina Krook sekä Jesse Kettunen P11 pituushypyssä ennätyksellään 426cm.

Pronssia saalistivat T13 sarjan pituushypyssä sairastelusta toipunut Vilma Meriläinen, T9 60metrillä Meea Kettunen, P9 pituushypyssä Jooa Härmä, T9 kuulantyönnössä Helmi Paananen sekä T11 60metrillä Jonna Jäkkö.

Upeita suorituksia nähtiin myös mitalien ulkopuolella kun ensimmäisissä kilpailuissaan juossut Arthur Krook juoksi neljänneksi jääden vain sekunnin sadasosan pronssisesta mitalista. Myös ensimmäisissä kilpailuissaan juossut Patrick Lostedt ylsi hienosti viidenneksi vaikka ei ollut koskaan aiemmin lähtenyt telineistä. Lähelle mitalia ylsi myös Ella Kauranen joka sivusi ennätystään 140cm korkeushypyssä. Sekä Patrick että Ella kilpailevat 15 sarjassa vielä ensi vuonna. Ennätyksiin ylsivät sekä   Noora Saaristo T15 60m  8,73 joka riitti seitsemänteen sijaan ja T11 pituushypyssä Elli Paananen joka ponnistu uudeksi ennätyksekseen 363cm jolla heltisi niinikään seitsemäs sija.

 

-Todella upealla yhteishengellä oltiin liikkeellä ja se kyllä näkyi ja kuului! Erityisesti ilahdutti viestivoitto vaikka 5sekuntia olikin viestikaveri hukassa yhdessä vaiheessa. Toisaalta uusien urheilijoiden esiinmarssi ja pitkään harrastaneiden kuten Karoliina Krookin mitali ovat merkki siitä että teemme oikeita asioita. Myös se että saavutimme kaikissa ikäluokissa sekä lajryhmissä mestaruuden sekä useita mitaleita kertoo siitä että taso on laaja. Valmennuspäällikkö Juha Heinänen hehkuttaa.

-Ihana nähdä kuinka nuorimmat olivat innoissaan kilpailuissa ja menestyivätkin vielä erinomaisesti! LLK vastaava Sara Davidsson myhäilee.

-Ryhmistä parhaiten oli edustettuna jälleen Kilpa3 mutta myös Kilpa4 ryhmä oli pienestä koostaan huolimatta peräti viiden urheilijan voimin liikkeellä! Kilpaileminen alkaa olemaan Kilparyhmillemme jo arkipäivää joka on ryhmäjaon ideana ollutkin. Heinänen lisää.

 

Tulokset löydät täältä: http://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=43407