LUU:n vajaamiehinen joukkue loistaviin tuloksiin seuracupissa!

12.6.2018

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden hieman vajaamiehinen joukkue taisteli loistavia tuoksia maanantaina seuracupissa Riihimäellä! Pisteet 10069 riittivät neljänteen tilaan vaikkakin muutamat valitettavat poisjäännit ja loukkaantumiset pudottivat pistesaldoa n.2500pistettä. Jos kokonaispisteistä poistetaan kaikilta 7lajia johon LUU ei osallistujaa saanut olisi edelle jäänyt vain järjestävä seura Riihimäen kisko joka olisi voittanut meidät 145pisteellä! Vaikka seitsemästä lajista saimmekin 0pistettä saavutimme paremmat pisteet kuin viime vuonna 3tyhjällä lajilla!

 

Urheilijat tekivät 25 uutta omaa ennätystä. 7 lajista tuli lajivoitto ja koko Suomen mittapuullakaan tulokset eivät kalpene sillä: 

Simo Laine voitti P15 100m uudella ennätyksellään 12,65  joka on viidenneksi kovin aika tera-sarjassa tällä hetkellä. Myös Eetu Rantala oli ykkönen 60metrillä kovassa vastatuulessa juostulla ajalla 8,09, teran nopein aika ja  neljänneksi nopein oman ikäluokkansa tilastossa.

Jesse Kettunen oli myös ykkönen kisassa ja teraluokassa. Ninni Ninni Gröhn otti myös omansa ja teki kolmanneksi nopeimman ajan terassa. Ellen Telen edusti niinikään voiton arvoisesti ja teki neljänneksi kovimman ajan. Tytöt 15 voitti viestin koko terasarjan toiseksi parhaalla ajalla ja pojat 11 pinkoi neljänneksi parhaan ajan.

Kakkossijoja tuli kolme; Lassi Saarela M17 3-loikka, Oiva Ylä-Jarkko P15 2000m ja Jiri Pajuselle P13 keihäänheitosta. Lassin tulos on neljänneksi ja Jirin kuudenneksi paras terasarjan tulos. 

Kolmossijoja saavutimme neljä; Julius Vesalainen p15 kuulassa, Leevi, Lindgren P13 korkeudessa, Aaron Ruotsala p11 pituushypyssä ja Daniel Nylund P11 kiekonheitossa. Terassa Juliuksen tulos on kahdennaksi paras, Leevin ja Danielin tulokset seitsemänsiä ja Aaronin viides. Terassa on kisannut nyt 30 joukkuetta.

 

Elokuun seuracupiin lähdetään taistelemaan TÄYDELLÄ joukkueella; eikös vaan!?