Lapset LLK ja YU

Liikuntaleikkikoulu on ympärivuotinen koulu jonka harjoitukset sisältävät monipuolista ja hauskaa perusliikuntaa pelien, leikkien ja erilaisien harjoitteiden siivittäminä. Monipuoliset perustaidot antavat pohjan kaikenlaiselle liikkumiselle ja taitojen oppimiselle.

Kaikki mukaan liikkumaan!

Kesäkauden harjoitusajat löytyvät TÄÄLTÄ.

Länsi-Uudenmaan Urheilijat ovat aina perustaneet toimintansa laadukkaaseen lasten liikuntaleikkikoulu- ja yleisurheilukoulutoimintaan.

Liikunnan voi aloittaa jopa 3-vuotiaana Liikuntaleikkikkoulussa ja jatkaa yleisurheilukoulujen kautta nuorisovalmennukseen. Nuorimpien harjoituksissa keskitytäänkin yleisurheilun sijaan lapsen eri kasvuvaiheissa tärkeisiin liikunnan perustaitoihin kuten hyppäämiseen, heittämiseen ja juoksemiseen. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan jo yleisurheilulajeja leikkimieltä unohtamatta!Harjoitukset jatkuvat ympäri vuoden - kesällä ollaan Harjun urheilukentällä ja talvella koulujen liikuntatiloissa.

HUOMIO!

Harjoitusajat, -paikat ja muutokset löytyvät jatkossa VAIN seuramapista ja niistä tiedoitetaan VAIN sinne rekisteröityneille urheilijoille, OHJEET.

Rekisteröidy seuramaappin TÄSTÄ!

Yleisurheilukouluista vastaa:
Juha Heinänen, 044-9997072
valmennus@luusport.fi

Liikuntaleikkikouluvastaava:
Sara Davidsson, 044 219 3997
sj.davidsson@gmail.com

Kesän ryhmät ovat seuraavat:

Liikuntaleikkikoulut:

LLK1 (2015 ja jälkeen syntyneet) Vanhempi+lapsi ryhmä

LLK2 (2014-2013 syntyneet)

LLK3 (2012 syntyneet)