Lapset LLK ja YU

Liikuntaleikkikoulu on ympärivuotinen koulu jonka harjoitukset sisältävät monipuolista ja hauskaa perusliikuntaa pelien, leikkien ja erilaisien harjoitteiden siivittäminä. Monipuoliset perustaidot antavat pohjan kaikenlaiselle liikkumiselle ja taitojen oppimiselle.

Kaikki mukaan liikkumaan!

Syyskauden harjoitusajat löytyvät etusivulta.

Länsi-Uudenmaan Urheilijat ovat aina perustaneet toimintansa laadukkaaseen lasten liikuntaleikkikoulu- ja yleisurheilukoulutoimintaan.

Liikunnan voi aloittaa jopa 3-vuotiaana Liikuntaleikkikkoulussa ja jatkaa yleisurheilukoulujen kautta nuorisovalmennukseen. Nuorimpien harjoituksissa keskitytäänkin yleisurheilun sijaan lapsen eri kasvuvaiheissa tärkeisiin liikunnan perustaitoihin kuten hyppäämiseen, heittämiseen ja juoksemiseen. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan jo yleisurheilulajeja leikkimieltä unohtamatta!Harjoitukset jatkuvat ympäri vuoden - kesällä ollaan Harjun urheilukentällä ja talvella koulujen liikuntatiloissa.

HUOMIO!

Harjoitusajat, -paikat ja muutokset löytyvät jatkossa VAIN seuramapista ja niistä tiedoitetaan VAIN sinne rekisteröityneille urheilijoille, OHJEET.

Rekisteröidy seuramaappin TÄSTÄ!

Liikuntaleikkikouluista ja yleisurheilukouluista vastaa:

Nuorisopäällikkö
Maiju Merivirta
p. 044 548 2665, maiju@luusport.fi

Kesän ryhmät ovat seuraavat:

Liikuntaleikkikoulut:

LLK1 (2014 ja jälkeen syntyneet)

LLK2 (2013 ja 2012 syntyneet)

Yleisurheilukoulut:

YU 7-8v. (2011-2010 syntyneet)

YU 9-11v.  (2009-2007 syntyneet)