Lapset LLK ja YUK

Liikuntaleikkikoulut harjoittelevat 9.1 lähtien ojaniitun koululla tiistaisin

Syyskuun harjoitusajat ja talvikauden (sisäliikunta) alustavat vuorot löytyvät TÄÄLTÄ.

Länsi-Uudenmaan Urheilijat ovat aina perustaneet toimintansa laadukkaaseen lasten liikuntaleikkikoulu- ja yleisurheilukoulutoimintaan. Ryhmiin jako tapahtuu syntymävuoden mukaan.

Liikunnan voi aloittaa jo 3-4-vuotiaana Liikuntaleikkikkoulussa ja jatkaa yleisurheilukoulujen kautta nuorisovalmennukseen. Nuorimpien harjoituksissa keskitytäänkin yleisurheilun sijaan lapsen eri kasvuvaiheissa tärkeisiin liikunnan perustaitoihin kuten hyppäämiseen, heittämiseen ja juoksemiseen. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan jo yleisurheilulajeja leikkimieltä unohtamatta!

Harjoitukset jatkuvat ympäri vuoden - kesällä ollaan Harjun urheilukentällä ja talvella koulujen liikuntatiloissa.

HUOMIO!

Harjoitusajat, -paikat ja muutokset löytyvät jatkossa VAIN seuramapista ja niistä tiedoitetaan VAIN sinne rekisteröityneille urheilijoille, OHJEET.

Rekisteröidy seuramaappin TÄSTÄ!

Yleisurheilukouluista vastaa: