Rekrytointi

TERVETULOA ILOISEEN JOUKKOOMME!

Alueensa johtava yleisurheiluseura

Länsi-Uudenmaan Urheilijat tarjoavat monipuolista liikuntaa sekä huippu-urheilua ikään katsomatta ympäri vuoden.  Takaamme jokaiselle alueemme lapselle ja nuorelle sekä varttuneemmalle väestölle mahdollisuuden harrastaa yleisurheilua.

LUU kehittää toimintaansa alueemme ihmisten terveiden elämäntapojen ”ankkurina”. Yksi osa tätä kehitystä on seuramme laajasta nuorisotoiminnasta nousevat kansainvälisilläkin kilpakentillä menestyvät kilpailijat. LUU kehittyy alueemme terveyden tavarataloksi.

Näin sen teemme

Hyvä tapahtuu vain laajalla yhteistyöllä. LUU työskentelee hyvässä yhteistyössä kaikkien alueen liikuntajärjestöjen ja terveydenedistämisen ammattilaisten ja aktiivien kanssa.

Länsi-Uudenmaan Urheilijat toivottavat teidät lämpimästi mukaan seuramme toimintaan!

Arvomme:

Yleisurheilun iloa kaikille