Seura

Tavoitteellisesti menestystä tukeva

Hyvinvointia kaikille ikään katsomatta

Yhteistyöllä  yhteisöllinen

Länsi-Uudenmaan Urheilijat toivottavat teidät lämpimästi mukaan seuramme toimintaan!

Länsi-Uudenmaan Urheilijat ry

Perustettu: 1991
Lisenssimäärä: 342kpl 2017 (316kpl 2016 - 309 kpl 2015 - 389kpl 2014 362 kpl  2013, 317 kpl 2012)
Osoite: Tehtaankatu 9, 08100 Lohja
Pankkiyhteys: Länsi-Uudenmaan Osuuspankki
Tilinumero: FI66 5236 0420 1066 97
Y-tunnus: 1053751-4

Yleisurheilun lajiseura, lohjalainen liikuttaja

Vuonna 1991 perustettu Länsi-Uudenmaan Urheilijat eli LUU on perustamisestaan lähtien ollut alueen johtava yleisurheilu-seura ja lohjalainen liikuttaja. Yleisurheilu on perinteisesti ollut Lohjalla yksi suuria urheilulajeja ja LUU jatkaa näitä kunniakkaita perinteitä. Koko 2000-luvun yleisurheilupassien lukumäärä LUU:ssa on ollut vuosittain 250-400kpl.

Yleisurheilu on koko perheen urheilua ja LUU:ssa motto ”vauvasta vaariin-muksusta mummoon” toteutuu. LUU:n säännöllisesti toimivat harrastajaryhmät alkavat 3-vuotiaista, kaikki nuoret harjoittelevat tasonsa mukaisesti ja aikuiset urheilevat omissa harrasteryhmissä, juoksukouluissa ja veteraaniurheilussa. Oikeastaan koko toiminnan perusta ovat urheilevat, liikunnalliset perheet.

Keskeistä LUU:n toiminnassa on junioriurheilu ja Nuori-Suomi Sinettiseura LUU on ollut jo vuodesta 2002 alkaen. LUU:n tavoitteena on antaa kaikille lapsille mahdollisuus liikunnan iloon. Jo yli 15 vuotta LUU:n sporttivaunu on kiertänyt kortteleita, kouluja ja päiväkoteja järjestäen ohjattua urheilua lapsille. 20 vuotta on keväinen Korttelikisa kerännyt vuosittain satoja lapsia kortteleissa juoksemaan. Vuosittain tuhannet alueen lapset kokevat LUU:n järjestämänä yleisurheilun iloa.

Kehitämme tarjontaa kysynnän ja omien resurssien mukaan, jotta voimme jatkossa tarjota eri-ikäisille vielä moninaisempia mahdollisuuksia liikkua yleisurheillen sekä valmennuksen että kuntoliikunnan tasolla.

Huippu-urheilua

LUU:n tavoitteena on antaa lapsille positiivisia liikuntaelämyksiä ja kasvattaa ja valmentaa lahjakkaat nuoret urheilun huipulle. LUU:n nuoret urheilijat ovat voittaneet kymmeniä Suomen mestaruusmitaleita ja menestyneet myös kansainvälisesti. Samuli Vasala oli seuran ensimmäinen huippu-urheilija ja hänen jälkeensä on LUUssa kasvanut useita mestareita.

Visiomme

Länsi-Uudenmaan Urheilijat tarjoavat monipuolista liikuntaa sekä huippu-urheilua ikään katsomatta ympäri vuoden.  Takaamme jokaiselle alueemme lapselle ja nuorelle sekä varttuneemmalle väestölle mahdollisuuden harrastaa yleisurheilua.

LUU kehittää toimintaansa alueemme ihmisten terveiden elämäntapojen ”ankkurina”. Yksi osa tätä kehitystä on seuramme laajasta nuorisotoiminnasta nousevat kansainvälisilläkin kilpakentillä menestyvät kilpailijat. LUU kehittyy alueemme terveyden tavarataloksi.

Näin sen teemme

Hyvä tapahtuu vain laajalla yhteistyöllä. LUU työskentelee hyvässä yhteistyössä kaikkien alueen liikuntajärjestöjen ja terveydenedistämisen ammattilaisten ja aktiivien kanssa.