Maksut ja jäsenyys

Miten maksut määräytyvät?

• Maksun perusteena on ilmoittautuminen ryhmään.
  • Mikäli et käy harjoituksissa, mutta et peruuta osallistumistasi laskutamme, sillä meidän on varattava ilmoittautuneiden mukainen määrä ohjaajia ja välineitä.
  • Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisen tulee se tehdä kirjallisesti osoitteeseen: toimisto@luusport.fi (peruutus tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavan kauden alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% seuraavasta kausimaksusta).

Jokainen harjoitusryhmiimme kuuluva henkilö on myös seuran jäsen. Muistathan ilmoittautua ryhmään Seuramapin kautta.

» Seuramapin ohjeet löydät täältä

Harrastusmaksut kesäkaudesta 2018 alkaen

• Kevätkausi (tammi-huhtikuu) 4kk
  • Kesäkausi (touko-elokuu) 4kk
  • Syyskausi (syys-joulukuu) 4kk

Liikuntaleikkikoulut (kuluvana vuonna alle 6-vuotiaat)

• Kausimaksu 88-132€/4kk (ryhmän harjoitusmääristä riippuen) , laskutetaan kolme kertaa vuodessa (tammi-, touko-, syyskuu) + jäsenmaksu 40€ kerran vuodessa.

Yleisurheilukoulut (yli 7-vuotiaat)

• Kausimaksu 132€/ 4kk, laskutetaan kolme kertaa vuodessa (tammi-, touko-, syyskuu) + jäsenmaksu 40€ kerran vuodessa.

Kilparyhmät (7-15v.)

• Toimintamaksu 300€/vuosi (laskutetaan kolmessa osassa; tammi-, touko-, syyskuu)(toimitamaksu sis. kilpailumaksut, lisenssin, vuoromaksut) + jäsenmaksu 40€kerran vuodessa
  • Valmennusmaksu 300€/vuosi (25€/kk) (laskutetaan jokatoinen kk; loka, joulu, helmi,huhti,kesä,elo)

Nuorisovalmennusryhmät & SM-ryhmät (yli 13v.)

• Toimintamaksu 450€/vuosi (laskutetaan kolmessa osassa; loka, helmi, kesä)(toimitamaksu sis. kilpailumaksut, lisenssin, vuoromaksut) + jäsenmaksu 40€ kerran vuodessa
  • Valmennusmaksu 360€/vuosi (30€/kk) (laskutetaan jokatoinen kk; loka, joulu, helmi,huhti,kesä,elo)

Henkilökohtainen valmentaja seuran sisältä tai seuran ulkopuolelta

• Molemmissa tapauksissa toimintamaksu 150€/vuosi (laskutetaan yhdessä osassa kauden alussa tai kun henkilö liittyy seuraan) + jäsenmaksu 40€ kerran vuodessa (sis. lisenssin, edustusoikeuden sekä mahdolliset pm- & SM-kilpailun ilmoittautumismaksut ja kisakulut seuran sääntöjen mukaan sekä mahdollisuuden valmennustukeen)
  • Valmennusmaksun jokainen urheilija sopii valmentajansa kanssa

Perhealennus -10 € / kausimaksu

• Mikäli useampi perheenjäsen urheilee LUU:n valmennusryhmissä, toinen ja siitä seuraavat perheenjäsenet saavat 10 € alennuksen kausimaksuista. Varmista, että tieto perhejäsenyyksistä on kirjattu Seuramappiin kaikkien perheenjäsenten tietoihin!

Henkilöjäsenmaksut 2018

Henkilöjäsenyys 40 € / vuosi

Pelkäksi henkilöjäseneksi voi liittyä ilmoittautumalla Seuramapissa ryhmään "Jäsenyys 2018".

Perhejäsenyys 100 € / vuosi

Perhejäseniksi voi ilmoittaa samassa taloudessa asuvat henkilöt. Tällöin seuran jäsenmaksu laskutetaan kokonaissummana, joka kattaa kaikki perheenjäsenet. Varmista, että tieto perhejäsenyydestä löytyy Seuramapista kaikkien perheenjäsenten tiedoista.

Jäsenyydestä tulee olemaan hyötyä kaikille. LUU kerää poolia yrityksistä, jotka lupaavat LUU-jäsenille etuja heidän hankinnoistaan. Jos sinä toimit yrityksessä joka voisi tarjota etuja jäsenillemme ole yhteydessä puheenjohtajaan tai valmennuspäällikköön

Omatoimisesti harjoittelevan toimintamaksu 150 € + jäsenmaksu

Valitse seuramapista ryhmäksi "Toimintamaksu 2018".

» Seuramapin ohjeet löydät täältä

Kannatusjäsenyys (valitsemasi summa)

Kannatusjäseniä voivat kerätä kaikki jäsenemme ja nämäkin tuotot ohjataan lyhentämättömänä harrastustoiminnan tukemiseen sekä harrastusmaksujen kohtuullisena pitämiseen. Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa yksityinen henkilö, yritys tai yhdistys.

» Liity kannatusjäseneksi tästä

Seura on tehnyt yhteistyösopimuksen miesten asusteisiin erikoistuneen Trendhim verkkokaupan kanssa. Valikoimasta löytyy esim. nahkalaukkuja, reppuja, aurinkolaseja, rannekelloja ja solmiota.
Kun ostat Trendhim-tuotteita ja käytät seuran koodia Luu, saa seura prosenttiosuuden kaupan hinnasta.
Tutustu ja tilaa, samalla tuet Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden toimintaa. Muista käyttää koodia, Luu.
Linkki verkkokauppaan, https://www.trendhim.fi/