Maksut ja jäsenyys

Miten maksut määräytyvät?

• Maksun perusteena on ilmoittautuminen ryhmään.
  • Mikäli et käy harjoituksissa, mutta et peruuta osallistumistasi laskutamme, sillä meidän on varattava ilmoittautuneiden mukainen määrä ohjaajia ja välineitä.
  • Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisen tulee se tehdä kirjallisesti osoitteeseen: toimisto@luusport.fi (peruutus tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavan kauden alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 50% seuraavasta kausimaksusta).

Henkilöjäsenmaksut 2019

Henkilöjäsenyys 40 € / vuosi

Pelkäksi henkilöjäseneksi voi liittyä ilmoittautumalla Seuramapissa ryhmään "Jäsenet" tai ottamalla yhteyttä: toimisto@luusport.fi.

Perhejäsenyys 100 € / vuosi

Perhejäseniksi voi ilmoittaa samassa taloudessa asuvat henkilöt. Tällöin seuran jäsenmaksu laskutetaan kokonaissummana, joka kattaa kaikki perheenjäsenet. Varmista, että tieto perhejäsenyydestä löytyy Seuramapista kaikkien perheenjäsenten tiedoista.

Omatoimisesti harjoittelevan toimintamaksu 150 € + jäsenmaksu

Valitse seuramapista ryhmäksi "Toimintamaksu" tai ota yhteyttä: toimisto@luusport.fi. Omatoimisesti harjoittelevan toimintamaksu sisältää edustusoikeuden ja seuran omien kilpailujen sekä pm-, am- ja SM-kilpailujen ilmoittautumismaksut.

Mikäli haluat käyttää seuran harjoitustiloja tai osallistua lajikouluihin, luennoille ja muihin tapahtumiin, tutustu henkilökohtaisen valmennuksen osioon.

Harrastusmaksut

Eri ryhmien harjoittelu- ja valmennusmaksut löydät ryhmien omilta sivuillta:

» Liikuntaleikkikoulut ja yleisurheilukoulut
» Kilparyhmät
» Henkilökohtainen valmennus

» Seuramapin ohjeet löydät täältä

Kannatusjäsenyys (valitsemasi summa)

Kannatusjäseniä voivat kerätä kaikki jäsenemme ja nämäkin tuotot ohjataan lyhentämättömänä harrastustoiminnan tukemiseen sekä harrastusmaksujen kohtuullisena pitämiseen. Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa yksityinen henkilö, yritys tai yhdistys.

» Liity kannatusjäseneksi tästä

Seura on tehnyt yhteistyösopimuksen miesten asusteisiin erikoistuneen Trendhim verkkokaupan kanssa. Valikoimasta löytyy esim. nahkalaukkuja, reppuja, aurinkolaseja, rannekelloja ja solmiota.
Kun ostat Trendhim-tuotteita ja käytät seuran koodia Luu, saa seura prosenttiosuuden kaupan hinnasta.
Tutustu ja tilaa, samalla tuet Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden toimintaa. Muista käyttää koodia, Luu.
Linkki verkkokauppaan, https://www.trendhim.fi/