Kunniakierros

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 36 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden vuoden 2018 Kunniakierros sisältää kaksi osatapahtumaa. Keräys toteutetaan perimällä molemmista 15 euron osallistumismaksu. Lisäksi jokainen voi kantaa kortensa kekoon vielä erikseen parhaaksi katsomallaan summalla. Löydät keräyslistoja tapahtumapaikoilta.

8.12.2018 klo 13 alk.
Cooperin testi ja UKK-kävelytesti Harjun urheilukentällä

Yhteinen alkuverryttely klo 13.00

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden kilpa- ja harrasteurheilijat vetävät "yleisurheilujumpan".

Kaikille avoin Cooperin testi klo 13.15 alkaen

Tule testaamaan kestävyyskuntosi Cooperin testiin, jossa juostaan radalla 12 minuuttia parasta mahdollista vauhtia. 12 minuutin aikana edetty matka kertoo juoksijan kuntotasosta ikään suhteutetun vertailutaulukon perusteella. Voit juosta omaan tahtiin tai hyödyntää seuran tarjoamaa "jänispalvelua" 2400m, 2800m tai 3200m matkoille. Jäniksinä toimivat LUU:n omat kestävyysurheilijat.

• 1. startti klo 13.15 (mukana 2400m jänis)
  • 2. startti klo 13.30 (mukana 2800m ja 3200m jänikset)
  • Jos juoksijoita on runsaasti, voidaan ottaa kolmas startti klo 13.45

UKK-kävelytesti

UKK-kävelytesti on suunniteltu 20–65-vuotiaiden aikuisten kestävyyskunnon testaamiseen. Kävelytestissä kävellään radalla kaksi kilometriä parasta mahdollista vauhtia. Lopputulos ilmaistaan kuntoindeksillä, joka huomioi kävelijän iän ja muut taustamuuttujat. Indeksi kertoo kuntotasosta suhteessa samanikäisten henkilöiden viitearvoihin.

Runsaasti (yli 5 krt/vko tunnin kerrallaan) kestävyysharjoittelua tekeville testi ei välttämättä anna luotettavia tuloksia.

• Lähtöjä joustavasti klo 13.00 alkaen

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen

Alkuverryttely ja UKK-kävelytesti ovat maksuttomia. Cooperin testin osanottomaksu 15 € suoritetaan lahjoituksena Kunniakierros-keräykseen. Maksu laskutetaan ilmoittautuneilta jälkikäteen. Voit ilmoittautua joko ennakkoon alla olevalla lomakkeella tai paikanpäällä kilpailukansliassa (urheilukentällä).

» Cooperin ja UKK-kävelytestin tulostaulukot

29.12.2018 tanssit Lohjan työväentalolla

Aikataulu ja ohjelma tarkentuvat myöhemmin.

Ilmoittautuminen Cooperin testiin tai UKK-kävelytestiin 8.12.2018