Lohja Junior Games 2018

YHTEISTYÖSSÄ:

  

 

» Live-tulosseuranta

 

LOHJA JUNIOR GAMES KISATAAN VUONNA 2018 pe-su 6-8- HEINÄKUUTA!

Lohja Junior Games on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista junnukisoista. Laaja lajivalikoima on kerännyt osallistujia laajalti eri puolilta Suomea ja myös muutamia kansainvälisiä osallistujia.

LJG kolmipäiväisenä kilpailuna kattaa kävelyjä lukuun ottamatta lähes jokaisen ikäryhmän kaikki lajit – uutuutena muutamia 14/15-sarjojen lajeja perjantaina kovan tason vuoksi.

Vuoden 2017 onnistuneet uudistukset mukaan kesälle 2018 livetulospalvelulla höystettynä.

Aiempien vuosien kokemuksista olemme ottaneet opiksemme ja panostaneet ennakkovalmisteluihin ja kilpailuiden sujuvuuteen. Olemme koonneet oman kilpailuorganisaation, jotta kilpailut onnistuvat entistäkin paremmin. 

-Ennakkovalmistelut ovat jo täydessä touhussa ja mm. aikataulut ovat lopulliset jo tässä vaiheessa, joka palvelee niin toimitsijoita kuin ennen kaikkea urheilijoitakin. Myös korkeussuuntaisissa hypyissä olemme ottaneet käyttöön ennalta määrätyt korkeudet jotka sujuvoittavat kilpailua; juoksujen uudistuksista puhumattakaan, joten tutustukaa huolella tälle vuosituhannelle tuotuihin ohjeisiinTÄSTÄ.   -Suosittelee  järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Juha Heinänen

 

TERVETULOA MUKAAN HIENOON TAPAHTUMAAN!

 

Tapahtuma-alueen kartta