Seuran sisäiset pistekilpailut ja parhaiden palkitseminen

Länsi-Uudenmaan Urheilijat valitsee vuosittain seuran parhaan urheilijan sekä erikseen parhaan nais- ja miesurheilijan sarjoissa 22-, 19- 17-,16-,15- ja 14-vuotiaat. Tämän lisäksi seura palkitsee parhaat valmentajat, ahkerat harjoittelijat ja seuratoimijat.

Seuran parhaan urheilijan valinta

Parhaaksi urheilijaksi valitaan ensisijaisesti yleisen sarjan kansainvälisissä kilpailuissa menestynyt urheilija. Tarvittaessa huomioidaan myös seuraavat kriteerit seuraavassa tärkeysjärjestyksessä:

1. Menestys yleisen sarjan SM-kilpailuissa (ulkona, hallilajeissa myös hallissa).
  2. Maaotteluedustus ja menestys yleisessä sarjassa.
  3. Nuorten arvokilpailumenestys ulkoradoilla.

22-, 19-, 17-, 16-,15-, 14-vuotiaiden parhaan urheilijan valinta

Parhaaksi urheilijaksi valitaan SUL:in seuraliigassa eniten pisteitä kerännyt urheilija. Kriteerinä ja pisteitä kerryttävänä suorituksena lasketaan seuraliigassa käytettävän pistetaulukon mukaan tehdyt tulokset  ja SM-kilpailuissa saavutettu menestys. Valinnassa voidaan ottaa huomioon myös muita kriteereitä kuten hyvä tulos moniottelussa.

9-13-vuotiaiden parhaan urheilijan valinta

Parhaaksi urheilijaksi valitaan parhaiten Sportmixer-Junnuliigassa menestynyt urheilija sarjoittain.

Parhaan valmentajan ja nuorisovalmentajan valinta

Vuoden valmentaja valitaan hänen valmennettavien urheilijoiden yhteen laskettujen seuraliigapisteiden perusteella kyseisen vuoden aikana. Nuorisovalmentajaksi valitaan ikäsarjoissa  11-15v. sarjoissa menestyneiden urheilijoiden valmentaja.

Parhaiden aikuisurheilijoiden valitseminen

Aikuisurheilun paras mies- ja naisurheilija palkitaan ensisijaisesti kansainvälisen arvokilpailumenestyksen mukaan. Tarvittaessa huomioidaan myös SM-kilpailuissa saavutettu menestys.

Ahkerat harjoittelijat ja tsempparit

Jokaisesta (LLK, YU & Kilpa) ryhmästä palkitaan ahkerin harjoittelija/tsemppari joka on joko käynyt eniten harjoituksissa tai valmentajan mielestä tsempannut treeneissä poikkeuksellisen hyvin. Kunkin ryhmän valmentajalla/ohjaajalla on oikeus palkita tsemppareita pienillä palkinnoilla myös kesken kauden.

Seuratoimijoiden palkitseminen

Seura palkitsee vuosijuhlassa 5 eniten seuratyötä tehnyttä toimijaa. Palkittavat voivat olla joko kilpailuiden toimitsijatehtävissä loistaneita tai pitkään seuran toiminnassa omalla panoksellaan vaikuttaneita henkilöitä.

Palkinnot

Palkinnot ovat ensisijaisesti vuosijuhlassa jaettavia pokaaleja/mitaleja. SM-kilpailuissa menestyneet urheilijat seura palkitsee kuitenkin erikseen sovittujen sääntöjen mukaisilla valmentautumisstipendeillä jotka ovat käytettävissä valmentautumisesta ja kilpailemisesta auheutuviin kuluihin. Stipendien ehtona on toimitsijavelvoitteen, toimintamaksun ja jäsenmaksun suorittaminen sekä urheilijasopimuksen kirjoittaminen seuraavalla vuodelle seuran kanssa.