Valmennusryhmät

Harjoitusajat ja -paikat sekä mahdolliset muutokset löytyvät seuramapista! Varmista, että olet rekisteröitynyt (ohjeet tästä)!

www.seuramappi.fi/luu

Yleisurheilussa siirrytään lajinomaisempaan valmennukseen noin 10-vuotiaana. Harjoituksissa edelleen painotetaan monipuolista lajikirjoa ja kehonhallintaa peruskuntoa unohtamatta. Vanhemmiten henkilökohtaiset mieltymykset ja luontainen suuntautuminen ohjaavat hakeutumista joko heittolajeihin, juoksuihin, hyppyihin tai kestävyysurheiluun.

Seuran valmennuspäällikkönä toimii Juha Heinänen. Hän suunnittelee ja toteuttaa yhdessä tuntivalmentajien kanssa jokaiselle ryhmälle ja urheilijalle omat tavoitteet ja harjoitusohjelmat.

Kilpailuissa käyminen ja ryhmässä itsenäisenä urheilijana toimiminen tuovat arvokasta elämänkokemusta lapsille ja nuorille. Hyvä kunto, liikunnallisuus sekä kurinalaiseen harjoitteluun tottuminen auttavat jaksamaan ja pärjäämään. Pettymyksien käsittely ja itsensä voittaminen ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle.

Yleisurheilun kautta moni on löytänyt itselleen ammatin tai ainakin rakkaan harrastuksen, joka kulkee mukana aikuisenakin.

Kilparyhmät

Kilpa 2 (2003-2006)