SPORTMIXER - JUNNULIIGA

SPORTMIXER - Junnuliiga on  2003 ja myöhemmin syntyneille urheilijoille tarkoitettu seuran sisäinen pistekilpailu jossa kilpaillaan aktiivisuudella ja monipuolisuudella.

Junnuliigassa on kaksi sarjaa; henkilökohtainen ja ryhmien välinen sarja.

Henkilökohtaisessa sarjassa pisteitä kerätään seuraavasti:

1.Osallistumalla seuran "pakollisiin" kilpailuihin 1p./laji (taulukko sivun vasemmassa laidassa)

2.Jokaisen lajiryhmän (pika- ja aitajuoksut, hypyt, heitot, kestävyyslaji, ottelut) yhden lajin tulospisteet seuraavasti: A-luokka =5p., B-luokka=3p. ja C-luokka=1p.

TULOSPISTEIDEN RAJAT LÖYDÄT TÄÄLTÄ!

3.Mahdollisesta kauden päätteeksi voimaan jäävästä seuraennätyksestä urheilija saa 3p./laji

Ryhmäkohtaisessa sarjassa kunkin ryhmän urheilijoiden pisteet lasketaan yhteen joten jokaisen urheilijan osallistuminen on tärkeää!

Junnuliigassa on kaksi kautta joista kummastakin palkitaan sekä paras ryhmä että kuusi henkilökohtaisen kisan parasta! Ulkokauden pisteiden perusteella palkitaan myös kunkin ikäluokan (13v. ja nuoremmat sarjat) paras urheilija kauden päätösjuhlassa lokakuun alussa.

Hallikausi: 1.1.2017-30.3.2017

Ulkokausi: 1.4.2017-30.9.2017

PISTEPÖRSSI

Osallistumispisteitä kerätään seuraavissa kilpailuissa
PVM.KILPAILUPAIKKAILMOITTAUTUMINENHUOMIO!
 pm-maastotMäntsäläJokainen ilmoittautuu itse
la 19.5pm-junnuottelut 1.osaJanakkalaJokainen ilmoittautuu itseSeura maksaa osallistumismaksut
la 26.5pm-junnuviestitTuusulaValmennuspäällikkö kasaa joukkueet 15.5 mennessäSeura maksaa osallistumismaksut
ma 11.6 seuracup 1.osaRiihimäkiValmennuspäällikkö kasaa joukkueet Seura maksaa osallistumismaksut
pe-su 6.-8.7Lohja Junior GamesLohja Seura maksaa osallistumismaksut
ti 7.8Seuracup 2.osaNurmijärviValmennuspäällikkö kasaa joukkueet Seura maksaa osallistumismaksut
la-su 18.-19.8pm-junnutRiihimäkiJokainen ilmoittautuu itseSeura maksaa osallistumismaksut (JOS RIITTÄVÄSTI ILMOITTAUTUNEITA JÄRJESTÄMME BUSSIKULJETUKSEN)
la 15.9 pm-junnuottelut 2.osaNummelaJokainen ilmoittautuu itseSeura maksaa osallistumismaksut

Yllä olevista kilpailuista lasketaan osallistumispiste jokaisesta lajista johon osallistuu; poikkeuksena pm-junnuottelut josta jokainen ottelun suorittanut saa 3osallistumispistettä riippumatta montako lajia omassa ottelussa on.

HUOMIO! JOKAINEN ILMOITTAA ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA ITSE OMAT PISTEENSÄ VIIKON KULUESSA KILPAILUSTA. JOS EI PISTEITÄ ILMOITA EI NIITÄ MYÖSKÄÄN PÄIVITETÄ "PISTEPÖRSSIIN"!

Esimerkki pistepörssistä esim. 5.5.2017
NimiSarjaYHT.OsallistumispisteetPika-/aitajuoksuKestävyysHypytHeitotOttelut
Juha HeinänenP15251131055

Esimerkki 2(Juha kävi lomalla perniön piirikunnallisissa ja teki pituushypyssä A-luokan tuloksen)
NimiSarjaYHT.OsallistumispisteetPika-/AitajuoksutKestävyysHypytHeitotOttelut
Juha HeinänenP15301131555

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Palkinnot:

1.Jesse Kettunen: 60 Sportmixer-lahjakortti

2.Veera Joutlahti: 30Sportmixer-lahjakortti

2.Daniel Ehrnsten: 30 Sportmixer-lahjakortti

4.Helmi Paananen: 10€ varustepörssi lahjakortti

5.Meea Kettunen: 10 varustepörssi lahjakortti

6.Ellen Telén: 10 varustepörssi lahjakortti

Ryhmäkohtainen kisa:

Kilpa3

Erikseen ilmoitettava palkinto koko ryhmälle.