Hannes Nikkiselle maastojuoksun SM-pronssia

6.5.2024

Länsi-Uudenmaan Urheilijoita edustava Hannes Nikkinen juoksi viikonloppuna Kotkassa maastojuoksun SM-pronssille M19-sarjan kuudella kilometrillä.

Nikkinen paransi tälle vuodelle tulostaan reilulla puolellatoista minuutilla aikaan 20.00. Vuonna 2023 hänen sijoituksensa samalla matkalla oli 17., joten myös sijoitusparannus oli huima.

Suunnistajana paremmin tunnettu Nikkinen kilpailee sivulajinaan satunnaisesti myös yleisurheilussa. Hän on juossut sekä maasto- että ratamatkoja. Vuoden 2021 SM-kilpailuissa hän sijoittui M16-sarjan 3000 metrillä neljänneksi.

Niin ikään Länsi-Uudenmaan Urheilijoita kisassa edustanut Joona Leino juoksi P15-sarjan neljällä kilometrillä sijalle 14. Markus Nikander oli miesten neljällä kilometrillä 33.

Hopeakamppailu Turun Urheiluliiton Sisu Moilasen kanssa päätyi lopulta Moilasen eduksi. Kuva: Jyrki Repola