Valmennus

Yleisurheilussa siirrytään lajinomaisempaan valmennukseen noin 10-vuotiaana. Harjoituksissa edelleen painotetaan monipuolista lajikirjoa ja kehonhallintaa peruskuntoa unohtamatta. Vanhemmiten henkilökohtaiset mieltymykset ja luontainen suuntautuminen ohjaavat hakeutumista joko heittolajeihin, juoksuihin, hyppyihin tai kestävyysurheiluun. Seuran valmennuspäällikkönä toimii Juha Heinänen. Hän suunnittelee ja toteuttaa yhdessä tuntivalmentajien kanssa jokaiselle ryhmälle ja urheilijalle omat tavoitteet ja harjoitusohjelmat.

Kilpailuissa käyminen ja ryhmässä itsenäisenä urheilijana toimiminen tuovat arvokasta elämänkokemusta lapsille ja nuorille. Hyvä kunto, liikunnallisuus sekä kurinalaiseen harjoitteluun tottuminen auttavat jaksamaan ja pärjäämään. Pettymyksien käsittely ja itsensä voittaminen ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle.

Yleisurheilun kautta moni on löytänyt itselleen ammatin tai ainakin rakkaan harrastuksen, joka kulkee mukana aikuisenakin.

HUOMIO!

Harjoitusajat, -paikat ja muutokset löytyvät jatkossa VAIN seuramapista ja niistä tiedoitetaan VAIN sinne rekisteröityneille urheilijoille, OHJEET.

Rekisteröidy seuramaappin TÄSTÄ!

Viikonlopun treenit ja kisat (Kevät2018)
VkoLauantaiSunnuntai
1Talvijuoksusarja, Harju (Ilmoittautuminen päättyy 11.15)Juoksutreenit, Harjun koulu 15-16
2Lajiharjoitus Karkkila 13.00pm-vauhdittomat Hypyt, Hyvinkää (ilmoittautuminen TÄSTÄ; Huomio seura maksaa ilmoittautumiset!!)
3Ei treenejäLajiharjoitus Karkkila 11.00
4Talvijuoksusarja, Harju (Ilmoittautuminen päättyy 11.15) Juoksutreenit, Harjun koulu 15-16
5EI HARJOITUKSIA!

Kilpa 1 & 2 Juoksutreenit, Harjun koulu 16-17

6pm-junnuhallit (Huomio seura maksaa ilmoittautumiset!!)

10Tampere Indoor Junior GamesTampere Indoor Junior Games