Piirinmestaruushalleista menestystä

25.3.2024

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden joukkue esiintyi lauantaina 23.3.2024 vahvasti Helsingissä, SUL:n Uudenmaan piirin pm-junnuhalleissa. Kultamitaleille ylsivät Leo Sinisaari P13-sarjan korkeudessa ennätyksellään 1,47 ja Helmi Paananen T15-sarjan kuulassa niin ikään ennätyksellään 10,96. Yksilösuoritusten ohella LUU:n joukkue kiri huikeaan voittoon 8 x 200 metrin sekaviestissä, jossa toisistaan otti mittaa yksitoista joukkuetta Uudenmaan alueen seuroista.

15-sarjan tyttöjen kuulassa LUU:n panos oli vahva. Heti Helmin perässä kakkosena palkintopallille kiipesi Veera Hautaviita ennätyksellään 9,59 ja heidän lisäkseen Anni-Sofia Rinne kiilasi itsensä vielä neljänneksi ennätyksellään 8,50.

P13-sarjan 1000 metrillä Leo Sinisaari juoksi kakkoseksi kovalla ajalla 3.09,53. Tulos asettuu 12-vuotiaiden kaikkien aikojen tilastossa sijalle 42.

Kaiken kaikkiaan Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden mitalisaaliiksi tuli kolme kultaa, kuusi hopeaa ja kaksi pronssia sekä niiden ohella 25 omaa halliennätystä.

Kultaa

• P13 Korkeus Leo Sinisaari 1,47 PB
  • T15 Kuula Helmi Paananen 10,96 PB
  • 8 x 200 m viesti  joukkueella 1. Ellen Niskala 2. Niilo Järvinen 3. Aada Lakela 4. Tiitus Kela 5. Saara Dillström 6. Leo Sinisaari 7. Pinja Purhonen 8. Arthur Krook